DINE FLISER BLIVER SOM NYE IGEN MED EN FLISERENSNING

Der er ingen grund til at bekoste en udskiftning af dine gamle fliser, det er dyrt, tager tid og giver sved på panden. Med en fliserensning bliver dine gamle fliser som nye igen og med en imprægnering oveni giver vi 10 års garanti på imprægneringen, se mere under imprægnering.

 

HVORNÅR SER DU RESULTATET?

Du kan se resultatet med det samme. Alger, mos, svampe, snavs og flisepest fjernes i en og samme arbejdsgang.

Mos, alger, svampe og flisepest holder på fugt og er den hyppigste årsag til frostskader.

 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Vi kommer med bil og en stor trailer hvori vores afrensnings udstyr er indbygget. Det er bedst hvis vi kan parkere lige udenfor adressen hvor afrensningen skal foregå.
Inden vi ankommer skal alle havemøbler, krukker og lign. være fjernet fra arealet ellers kan vi gøre det mod et fast gebyr (se under priser). Når vi ankommer starter vi med at klargøre arealet til rensning, vi grov fejer, trimmer græskanter og renser evt. afløbsrister, når arealet er klargjort ruller vi slanger ud til vand og tryk og går igang med rensningen. Vi afrenser i felter og skyller efter med rent vand for at få snavs og fugesand væk. Når hele arealet er renset og skyllet rent sprøjter vi en forebyggende algebehandling ud for at være sikre på at der ikke er rester af alger og lign. tilbage.

Har du bestilt fugning med stenmel skal fliserne være helt tørre før vi kan feje stenmelet ud, det kan ofte lade sig gøre samme dag ellers kommer vi på et aftalt tidspunkt og fuger.

Har du bestilt imprægnering og stenmel skal fliserne være tørre i et døgn før vi kan imprægnere og derefter skal der igen gå et døgn før vi kan fuge. 

Alle typer afrensninger kan bestilles uden fugning med stenmel.

 

SKAL DU VÆRE HJEMME NÅR VI KOMMER?

Du behøver ikke at være tilstede når vi kommer og renser dine fliser, vi skal kun have adgang til en vandhane. Alle flader skal være ryddet for havemøbler, krukker og lignende, har du ikke fysikken klarer vi rydningen mod et fast gebyr(se priser). Du er ikke i tvivl om at vi har været der, dine fliser er blevet som “nye” igen.

 

HUS SALG

Går du med hussalg i tankerne, vil algebehandling af tag og fliserensning altid være med til gøre huset mere indbydende og dermed fremme et hurtigere salg. Har du yderligere brug for hjælp har vores andet firma Din Handymand stor succes og erfaring med salgs klargøring og kommer gerne ud og giver et samlet overslag på arbejdets omfang og en samlet pris.

 

NABO RABAT

Du kan spare mange penge ved at gå sammen med en eller flere af dine naboer. Vi giver dig 10% i rabat for hver nabo der køber en ydelse hos Alge og Fliserens hvad enten det er fliserensning, algebehandling eller imprægnering.

 

Du kan få håndværkerfradrag for denne ydelse.
Se mere info her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759