INFO OM IMPRÆGNERING MED HYDROBLOCK PROCOVER WB

Hydroblock Procover WB er et vandbaseret hydrofoberingsmiddel. Alkali-resistent modificeret alkyl silan imprægneringsmiddel, der trænger godt ind i materialet. Anvendes på mineralske overflader som sandsten, beton, terrazzo, tegl, kalksandsten, belægningssten og fliser.

Overfladen får en vand og olie/fedt afvisende overflade. Giver samtidig overfladen en høj vandperleeffekt. Tillader vanddamp inde i strukturen at passere igennem. HydroBlock WB mindsker saltudtrækning til overfladen. Danner ikke film. Forhindrer frostskader. Hæmmer væksten af alger og grønne belægninger.

  • Kan anvendes på såvel nye som gamle materialer
  • Trænger dybt ned i overfladen binder sig aktivt og giver nyt liv
  • Frisker overfladen op
  • Har vandperle effekt og hindrer effektivt fugt og vandindtrængning
  • Vanskeliggør begroning og misfarvning af mos, alger og sorte skimmelsvampe, da der ikke er det nødvendige vand til stede
  • Reducerer muligheden for at olier, smuds og lign. kan hæfte på overfladen
  • Forhindrer at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes
  • Forhindrer saltudblomstring
  • Bevarer ovenstående egenskaber i op til 10 år.

 

HVORNÅR SER DU RESULTATET?

Resultatet ses allerede efter 4-6 timer når imprægneringen er tørret op, der går ca. 6 dage før imprægneringen er fuldhærdet og har den fulde effekt. De første 4-6 timer må der ikke færdes på arealet af hensyn til optørringen.

 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Der skal være minimum 1 døgn med tørvejr før imprægnering kan udlægges, derefter minimum 1 døgn med tørvejr før fliserne kan fuges.
Udlægningen foretages med elektrisk lavtryks sprøjte med et forbrug på ca. 1 liter imprægnering pr. 4-5 kvm. 

 

SKAL DU VÆRE HJEMME NÅR VI KOMMER?

Du behøver ikke at være tilstede når vi kommer og imprægnerer, vi skal hverken bruge strøm eller vand. Vi giver dig på forhånd besked om tidspunktet, så overfladen kan få ro i 4-6 timer før du må gå på den.

 

HUS SALG

Går du med hussalg i tankerne, vil algebehandling af tag, fliserensning og imprægnering altid være med til gøre huset mere indbydende og dermed fremme et hurtigere salg. Har du yderligere brug for hjælp har vores andet firma Din Handymand stor succes og erfaring med salgs klargøring og kommer gerne ud og giver et samlet overslag på arbejdets omfang og en samlet pris.

 

NABO RABAT

Du kan spare mange penge ved at gå sammen med en eller flere af dine naboer. Vi giver dig 10% i rabat for hver nabo der køber en ydelse hos Alge og Fliserens hvad enten det er fliserensning, algebehandling eller imprægnering.

 

Du kan få håndværkerfradrag for denne ydelse, når den kombineres med fliserens.
Se mere info her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759