FÅ EN EFFEKTIV MILJØRIGTIG ALGEBEHANDLING

Undgå frostskader og forlæng levetiden ved at fjerne alger, mos og svampe fra tage, fliser, facader, terrasser og andet.

Algebehandling er altid den billigste løsning på at få pæne algefri overflader.

Med vores professionelle udstyr og miljøvenlige Algefri-N, kommer vi og sprøjter den overflade du ønsker behandlet. Algemidlet er tilsat et skumkoncentrat så det hæfter på overfladen i længere tid og dermed opnås en bedre virkning.

 

HVORNÅR SER DU RESULTATET?

Allerede efter 3-5 dage kan du se resultatet af algerne der forsvinder, mos og svampe tager længere tid og det endelige resultat for mos og svampe ses først efter 1-6 måneder, når vind og vejr har arbejdet de døde mos og svampe væk.

Vedligehold løbende dit tag og dine fliser og forlæng levetiden, dit tag og dine fliser bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr. Vedligehold er altid en meget billigere løsning end udskiftning.

Mos, alger og svampe holder på fugt og er den hyppigste årsag til frostskader.

 

HVORDAN VIRKER ALGEFRI-N.?

Algefri-N trænger ind i alger, mos og svampe der hurtigt dør. Algerne forsvinder efter få dage, mos og svampe tager fra 1 til 6 mdr. om at forsvinde alt efter belægningens tykkelse, de bliver revet løs af vind og regn og forsvinder fra tagfladen. Algebehandling kan udføres på facader, træ, diverse mure, stråtag, solceller, stakitter og meget andet, som er ramt af alger og mos vækst. I nogle svære tilfælde kan det være nødvendigt med en ekstra behandling.

 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Vi står på jorden eller på en stige og behandler taget, at kravle rundt på et vådt tag er forbundet med stor risiko for at skade taget og for liv og lemmer (max. 4 mtr. fra jord til tagrende) vi bruger en lang skum teleskoplanse og sprøjter algefri-N jævnt fordelt ud på taget. Vi kommer kun og algebehandler, når vi er sikre på at der er et efterfølgende døgn med tørvejr, dette for at være sikre på at algemidlet får lov at virke korrekt.

 

SKAL DU VÆRE HJEMME NÅR VI KOMMER?

Du behøver ikke at være tilstede når vi kommer og algebehandler, vi skal kun have adgang til en vandhane. Alle flader skal være ryddet for havemøbler, krukker og lignende, har du ikke fysikken klarer vi rydningen mod et fast gebyr.

 

HUS SALG

Går du med hussalg i tankerne, vil algebehandling af tag og fliserensning altid være med til gøre huset mere indbydende og dermed fremme et hurtigere salg. Har du yderligere brug for hjælp har vores andet firma Din Handymand stor succes og erfaring med salgs klargøring og kommer gerne ud og giver et samlet overslag på arbejdets omfang og en samlet pris.

 

NABO RABAT

Du kan spare mange penge ved at gå sammen med en eller flere af dine naboer. Vi giver dig 10% i rabat for hver nabo der køber en ydelse hos Alge og Fliserens hvad enten det er fliserensning, algebehandling eller imprægnering. Kontakt allerede nu dine naboer og henvis til Alge og Fliserens.

 

PRISER

0 – 200 m2. 700 kr.
201-300 m2. 995 kr.
301 m2. og opefter særskilt tilbud ved besøg.
Rydning af terrasser og lign. 350 kr.

– Alle priser er inkl. 25% moms.

Du kan få håndværkerfradrag for denne ydelse.
Se mere info her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759